Bedrijfskavels te koop

De gemeente Grave kent vier officiële bedrijventerreinen: bedrijvenpark "De Bons", bedrijventerrein “De Eek”, “Kooikersweg” en “Wisseveld".

De Bons

Op het bedrijvenpark ‘’De Bons’’ heeft de gemeente nog enkele bedrijvenkavels te koop. Wilt u hierover meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris.

Kavels en grondprijzen

Voor meer informatie over kavels en grondprijzen kunt u altijd contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris.

Regionaal Bedrijvenpark Laarakker

Voor meer informatie over het regionaal bedrijvenpark Laarakker kunt u de website: www.laarakker.com bekijken.

Ondernemen vanuit huis

Het ondernemen vanuit huis komt de laatste jaren steeds vaker voor. Indien u thuis bedrijfsmatige activiteiten wilt gaan ontwikkelen dan dient u het bestemmingsplan te raadplegen. Op dit moment zijn er verschillende regels voor diverse locaties. Dit is afhankelijk van uw geplande activiteiten en de omvang daarvan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Grave, telefoon: 0486-477277 of via e-mail info@grave.nl.

Handige websites:

Centrum Grave

In het centrum van Grave zijn panden beschikbaar voor het vestigen van winkels en/of horecabedrijven. Indien u geïnteresseerd bent in het actuele aanbod, dan kunt u het beste contact opnemen met een van de lokale makelaars.