Café Brein Land van Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 22 februari 2021

Op maandag 15 maart 2021 is er weer een (online) bijeenkomst van Café Brein. Café Brein is een trefpunt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

Café Brein

In café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar u niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. 15 maart 2021 staat in het teken van het ervaringsverhaal van Karin, getroffene van NAH, en haar partner Corné. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips.

Online

In verband met de huidige coronamaatregelen zal de bijeenkomst online plaatsvinden, via de vergadertool ZOOM. De bijeenkomst start om 19.30 en duurt tot 20.30. Deelname is gratis.

Aanmelden

Om in te kunnen schatten hoeveel deelnemers aansluiten, is aanmelden verplicht. Mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door voor 1 maart 2021 te mailen naar cafebreinlvc@gmail.com. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u een link waarmee u kunt deelnemen.