Elektrisch rijden

Het aantal elektrische auto´s in Nederland stijgt hard. En dat is positief, want elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Daarom plaatst de combinatie Vattenfall - Heijmans 2500 nieuwe laadpunten in de provincies Brabant en Limburg. Alle laadpunten worden voorzien van 100% windenergie uit één van de windparken van Vattenfall in Nederland. Door elektrisch te rijden draagt u dus bij aan een schonere en stillere omgeving.

Opladen auto's

Kijk op www.oplaadpunten.nl voor alle locaties van oplaadpalen.

Hoe kunt u een laadpunt aanvragen

Als u een elektrische auto hebt en geen eigen terrein voor een laadpunt, dan kunt u een verzoek voor een nieuw openbaar laadpunt indienen. U kunt rechtstreeks bij Vattenfall online een aanvraag voor een openbare laadpaal doen. Om de laadpunten te kunnen gebruiken hebt u ook een laadpas nodig. Vraag gratis een laadpas van Vattenfall aan. Deze werkt op alle laadpunten. Op de laadpunten van Vattenfall - Heijmans in Brabant en Limburg laadt u met deze laadpas voor € 0,22 per kilowattuur.

Laadinfrastructuur Land van Cuijk

De gemeenten in de regio Land van Cuijk: Boxmeer, Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis willen elektrisch rijden faciliteren en stimuleren en hanteren hierbij het volgende beleidsaanpak: Laadinfrastructuur Land van Cuijk