Energiebespaaractie huurders

Een comfortabel huis én besparen op energiekosten: wie wil dat nou niet? Voor grote maatregelen is meestal toestemming van de verhuurder nodig. Voor de kleine(re) maatregelen geldt dit niet. U kunt hier zelf mee aan de slag.

Daar willen we u graag bij helpen. Daarom hebben we voor huurders een mooi aanbod samengesteld waar u gratis gebruik van kunt maken. Onderstaand aanbod geldt zowel voor particuliere huurders als huurders van de woningcorporaties Mooiland en Wonen Vierlingsbeek in alle 5 de gemeenten van het Land van Cuijk. Deze energiebespaaractie voor huurders loopt tot 1 juni 2022.
U kunt kiezen uit het onderstaande aanbod.

U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden:

  • Een energiebespaarcoach bij u thuis
  • Uitleen van een energieverbruiksmanager
  • Uitleen van een luchtkwaliteitsmeter

Aanmelden bespaaractie

Ga naar www.brabantwoontslim.nl en meld u aan voor een bespaaractie.

Online informatieavond Energiezuinig wonen

Op dinsdag 8 februari 2022 van 19.30 tot 21.00 uur organiseren we – samen met het Regionaal Energieloket - een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. Leer meer over energie besparen en de maatregelen die voor uw woning en situatie het meest geschikt zijn. Technische specialisten leggen uit welke kleine maatregelen u kunt nemen. U krijgt tips hoe u eenvoudig kunt besparen op uw energierekening en uw huis comfortabeler maakt. Ook maakt u kennis met onze energiebespaarcoaches en de hulp die zij u kunnen bieden om zelf aan te slag te gaan.

Aanmelden informatieavond

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl om u aan te melden voor de online informatieavond. U kunt zich tot op de dag van de bijeenkomst uiterlijk 16.00 uur aanmelden.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@grave.nl onder vermelding van "Energiebespaaractie". Of bel met 0486-477277.