Ik blijf lid campagne van start

Publicatiedatum: Vrijdag 4 juni 2021

De verenigingen in het Land van Cuijk hebben hun leden nu juist hard nodig. Ook al hebben we, met zijn allen, het afgelopen jaar niet optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. We kunnen het verenigingsleven niet missen. Daarom zijn wij als gemeenten van het Land van Cuijk deze actie gestart.

Foto: Janny Niessen | Finn Luijpen en Siem Wijntjes - Zoetsmeer tennisclub

Laat weten waarom jij lid blijft

Met #ikblijflid kun jij iedereen laten weten waarom je lid wilt blijven van jouw vereniging. Wat maakt het mooi om te voetballen, een potje biljart te spelen of wellicht een mooi optreden te geven met jouw teamleden. Gebruik het kader op je facebookprofiel of de #ikblijflid in je Instagram stories. En maak een mooie foto of vlog in je verenigingstenue. En deel het! 

Ben je niet zo handig met social media? Bij verschillende verenigingen in het Land van Cuijk hebben we daadwerkelijke grote fotoframes achtergelaten die je kunt gebruiken en waarmee jij jouw vereniging kunt laten weten dat je lid blijft en ook waarom! 

#ikblijflid

Dus maak een foto, tag #ikblijflid en je vereniging en steek ze een hart onder de riem. En wellicht zorg jij ervoor dat er zelfs wat nieuwe leden bijkomen. Dat zou helemaal tof zijn!

Toolbox

- Open bestand #ikblijflid leaflet die je kunt gebruiken voor jouw vereniging met jullie eigen foto’s.
- Het bestand om eventueel zelf een groot fotoframe te bestellen en te gebruiken voor jouw vereniging.
- PNG Bestand om over je eigen foto te zetten met canva of een ander programma.

Of neem contact op met de verenigingen die er een hebben ontvangen. De frames kunnen rouleren!

  • Quick-up, Sint Agatha
  • Topio, Mill
  • Hapse Boys, Haps
  • Havoc, Haps
  • Zoetsmeer, Haps


Verder kun je op facebook een frame zetten om je profielfoto en binnenkort kun je op instagram gebruik maken van de gifjes die je kunt vinden met ikblijflid! Hiermee laat je zien dat je trots bent op jouw vereniging en lid blijft!

Voor meer informatie over deze campagne: janny.niessen@cgm.nl