Informatieavond herontwikkeling locatie voormalig schoolgebouw De Sprankel

Publicatiedatum: Zaterdag 4 september 2021

Op 16 september 2021, aanvang 19.00 uur, wordt in wijkgebouw Esterade aan de Estersveldaan te Grave, een derde informatieavond georganiseerd over de herontwikkeling van de locatie voormalig schoolgebouw De Sprankel. Belangstellenden zijn welkom, mits zij zich vooraf hebben aangemeld.

Informatieavonden

Eerder vonden al informatieavonden over de herontwikkeling plaats in november 2018 en juli 2019. De gemeente wilde aanvankelijk (alleen) woningbouw op de locatie maar ook een lokale supermarkt (Jumbo) toonde belangstelling voor de vrijgekomen ruimte. Om alles goed op een rij te zetten en af te kunnen wegen besloot de gemeenteraad eerst een detailhandelsvisie vast te stellen. Dat is net voor de zomervakantie gebeurd. Er kan nu verder worden gegaan met de beoogde ontwikkeling. Onder andere die avond zal de Jumbo haar plannen presenteren.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers dat in wijkgebouw Esterade aanwezig mag zijn. Daarom dient u zich aan te melden voor deze bijeenkomst! Als u zich niet heeft aangemeld, kunnen we u helaas niet toelaten! Als er meer belangstelling is dan we in één sessie kunnen toelaten, dan organiseren we op 16 september een tweede bijeenkomst om ca 20.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van het tijdstip van de sessie waar u voor bent uitgenodigd. Aanmelden kan tot en met uiterlijk maandag 13 september via anneke.heermans@cgm.nl.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp? Bel dan met Anneke Heermans, projectleider, Werkorganisatie CGM, telefoon 0485 - 460307.