Nieuws

De vijf gemeenten in het Land van Cuijk zijn 'in voor mantelzorg'

Publicatiedatum: Vrijdag 8 november 2019

Op 6 november 2019 hebben de 5 gemeenten in het Land van Cuijk, Centrum Mantelzorg en Sociom een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het programma 'In voor mantelzorg-thuis'.

Lees verder

Plaatsing bladmanden

Publicatiedatum: Donderdag 7 november 2019

Om overlast te voorkomen, wil de gemeente het afgevallen blad zo snel mogelijk opruimen. U kunt daarbij helpen. Afhankelijk van het tijdstip van vallende bladeren plaatst team wijkbeheer bladmanden.

Lees verder

Uitnodiging themabijeenkomst gemeenteraden Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 1 november 2019

De gemeenteraden van het Land van Cuijk organiseren op woensdag 20 november 2019 vanaf 19.30 uur in het Wapen van Wanroij (Kwikstraat 6, 5446 AL Wanroij) een themabijeenkomst. De bijeenkomst is openbaar, belangstellenden zijn van harte welkom!

Lees verder

Vervallen inloop spreekuur wethouders

Publicatiedatum: Donderdag 31 oktober 2019

De spreekuren op vrijdag 8 en vrijdag 22 november 2019 van wethouder Ben Peters komen te vervallen en het spreekuur op vrijdag 15 november 2019 van wethouders Anja Henisch en Rick Joosten komt te vervallen.

Lees verder

Glasvezel

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

In week 36 (2 tot en met 7 september) is de start gemaakt met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill. In opdracht van E-Fiber (netwerkeigenaar) gaat aannemer SPIE elk huis in de gemeente voorzien van een aansluiting.

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal gaat tweede ronde in

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

Zo´n 100 foto´s afkomstig van 35 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze jaarlijkse fotowedstrijd "Blik over de grens", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om een letterlijk een blik over de grens te werpen. Het is nu aan u om op uw favoriete foto te stemmen.

Lees verder

Maak kennis met Stichting Grave Promotie

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

De aftrap van Stichting GravePromotie vond (min of meer) een maand geleden plaats. Een mooi moment om even stil te staan bij wat deze club voor ons gaat betekenen.

Lees verder

Gemeenteraad Grave buigt zich over begroting

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

Volgende week dinsdag 5 november 2019 – vanaf 19.30 uur – buigt de gemeenteraad van Grave zich in het stadhuis over de Programmabegroting 2020-2023.

Lees verder

Gladheidbestrijding

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Platform voor mensen met een functiebeperking Grave presenteert speciale meterkastkaart

Publicatiedatum: Donderdag 24 oktober 2019

Onlangs presenteerde het platform voor mensen met een functiebeperking Grave een door hen ontwikkelde meterkastkaart. Een meterkastkaart is een kaart, waarop allerlei gegevens ingevuld kunnen worden door de bewoners van een pand. Hoeveel mensen wonen er, gebruiken ze medicijnen en/of zuurstof etcetera.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.