Nieuws

Reisdocument aanvragen niet mogelijk op donderdag 7 november 2019

Publicatiedatum: Dinsdag 8 oktober 2019

In verband met het vervangen van het aanvraagstation voor reisdocumenten en de apparatuur voor het opnemen van vingerafdrukken kunnen inwoners van de gemeente Grave op donderdag 7 november 2019 geen reisdocument aanvragen.

Lees verder

Hoeveel e-waste heb jij in huis?

Publicatiedatum: Vrijdag 11 oktober 2019

Alles met een stekker of batterij is een apparaat. Hoeveel apparaten, lampen en armaturen (omhulsel van een lamp) heb jij in huis die kapot zijn of die je niet meer gebruikt? Tel je apparaten/lampen en maak kans op één van de twee refurbished iPads.

Lees verder

Vragenlijst jongeren 12 tot en met 18- jarigen van start

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Ben je tussen de 12 en 18 jaar of heb je een kind in die leeftijd? Dan ontvang je misschien een uitnodiging (voor je kind) om een vragenlijst in te vullen over je gezondheid.

Lees verder

Veilig fietsen: blijf uit de dode hoek

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Weet jij waar je veilig fietst in de buurt van een bus of vrachtwagen? Vermijd de dode hoek. Want daar kan de chauffeur je niet zien.

Lees verder

Droom voor uw buurt? Kern met Pit helpt

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Wilt u graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in uw wijk opzetten? Of heeft u een ander idee voor uw buurt? Dan is het tijd voor actie!

Lees verder

Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober 2019 om 19.15 uur houdt de gemeente Grave een welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners.

Lees verder

Borstkanker, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Op 14 oktober 2019 start Bevolkingsonderzoek Zuid met het bevolkingsonderzoek borstkanker in Grave. Door dit onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing. Bovendien is vaker een borstsparende operatie mogelijk. Het onderzoek is er voor vrouwen van 50 tot en met 75 jaar, omdat bij deze groep vrouwen het risico op borstkanker het grootst is.

Lees verder

Aanvragen Stimuleringssubsidie 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 4 oktober 2019

Voor projecten en activiteiten die bijdragen aan een leefbaar en actief Grave heeft de gemeente Grave de Stimuleringssubsidie. De aanvraagperiode voor deze subsidie 2019 loopt van 1 oktober tot 1 december 2019.

Lees verder

De Luisterlijn en Incluzio openen Praatlijn in Week tegen Eenzaamheid

Publicatiedatum: Vrijdag 4 oktober 2019

Op dinsdag 1 oktober 2019 hebben De Luisterlijn en Incluzio een speciale ‘Eenzaamheidslijn’ geopend. Iedereen die zich eenzaam voelt en behoefte heeft aan een praatje of een goed gesprek kan van 1 tot en met 8 oktober 2019 bellen met het speciale nummer 085-0077770.

Lees verder

Geslaagde eerste motiemarkt gemeenteraad Grave

Publicatiedatum: Maandag 30 september 2019

Op 25 september 2019 vond de eerste motiemarkt georganiseerd door de gemeenteraad van Grave plaats. Maar liefst dertien ideeën werden eerst door de indieners kort toegelicht en daarna in persoonlijke gesprekken tijdens de markt aan de raads- en commissieleden ‘aan de man/vrouw gebracht'.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.