Afsluiting Graafschedijk, Escharen

Publicatiedatum: Donderdag 28 februari 2019

Op 11 maart 2019 wordt de Graafschedijk ter hoogte van de Hof van Esteren (Schutsboom) afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid over een tijdelijke bypass van rijplaten over het naast gelegen bouwterrein. Voor het veilig passeren van deze bypass wordt de maximum toegestane snelheid verlaagd.

Bouwrijp maken

De afsluiting is nodig omdat er zeven kavels bouwrijp worden gemaakt in het projectgebied Hof van Esteren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van de asfaltverharding, het aanbrengen van de riolering en de huisaansluitingen, de aanleg van inritten en het weer terugbrengen van de asfaltverharding. Ter hoogte van de nieuwe aansluiting met de Hof van Esteren (Schutsboom) wordt een verkeersplateau aangebracht. De  woningen en bedrijven aan de Graafschedijk en Schutsboom blijven bereikbaar. De werkzaamheden duren naar verwachting zo’n vijf weken.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer enige hinder ondervinden. Geprobeerd wordt deze tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip voor eventuele  overlast.

Informatie

Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV uit Geffen. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. Bombeeck, telefoon 073-5326100.