Afvalkalender 2019 valt binnenkort in uw brievenbus

Publicatiedatum: Vrijdag 7 december 2018

Aan het einde van dit jaar ontvangen alle huishoudens in het Land van Cuijk en Boekel de Afvalkalender 2019 in de brievenbus. Uw digitale afvalkalender voor 2019 kunt u aan het einde van dit jaar downloaden op onze website. Ook de AfvalApp is aan het einde van dit jaar geupdated.

De Afvalkalender 2019 valt voor de kerstdagen in de brievenbus. Heeft u aan het einde van dit jaar geen papieren Afvalkalender 2019 ontvangen dan kunt u die vanaf 1 januari 2019 alsnog aanvragen via de www.afvalaanbieden.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de AfvalApp of de Afvalkalender doanloaden op onze website.

De AfvalApp

Met de AfvalApp heeft u op uw smartphone of tablet altijd actuele informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel bij de hand. De App is gratis te downloaden en te vinden in de AppStore of Google Play Store onder DeAfvalApp. U kunt zelf instellen of en wanneer u een melding wilt krijgen welk afval u aan de straat moet zetten. Heel erg handig dus!

Digitale afvalkalender

U kunt alle informatie over de inzameling van huishoudelijk afval en de afvalkalender vinden op www.afvalaanbieden.nl. Uw persoonlijke afvalkalender kunt u ook hier downloaden door uw postcode en huisnummer in te voeren.

Voor informatie over de inzameling van afval

Bekijk de website www.afvalaanbieden.nl
Download de AfvalApp www.deafvalapp.nl
Stuur een e-mail info@afvalaanbieden.nl
Volg Twitter www.twitter.com/BCA_LvCB
Bel de Afvalinfolijn 0485-338352