Dynamic Borders op GreenLive Messe

Publicatiedatum: Vrijdag 22 november 2019

Van 2 tot 4 december 2019 vindt de jaarlijkse landbouwbeurs GreenLive Messe plaats. Drie dagen lang presenteren agrariërs de nieuwste technieken. De GreenLive Messe wordt gehouden bij Kernwasser Wunderland (Griether Str. 110-120) in Kalkar elke dag van 13:00-22:00 uur. Duizenden boeren uit de regio komen samen om ervaringen en kennis uit te wisselen. Het INTERREG-project Dynamic Borders presenteert tijdens deze beurs, samen met enkele ondernemers uit de regio, agrarisch-toeristische fiets- en wandelroutes en regionale producten aan de bezoekers. Op deze manier willen de 6 Dynamic Borders gemeenten de kwaliteit en trots van de grensoverschrijdende regio uitgedragen. Meer informatie over de beurs kunt u vinden op greenlivekalkar.de.

INTERREG-project Dynamic Borders

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen. Gezamenlijk worden de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood opgepakt. Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en wordt mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.