Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids

Publicatiedatum: Maandag 22 juli 2019

Over een paar maanden verschijnt de nieuwe gemeentegids voor Grave. Net als voorgaande jaren willen wij de gids niet alleen voor u maken, maar ook met u. Wij organiseren daarom weer een fotowedstrijd waarbij de winnende foto een plaats krijgt in de nieuwe gemeentegids 2019-2020.

Meedoen

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd, stuur dan vóór 1 september 2019 uw foto’s naar petra.vermeulen@cgm.nl met als onderwerp "Foto's gemeentegids Grave". Vermeld in de mail uw naam en adresgegevens en waar de foto gemaakt is.

Prijs

De winnende foto wordt afgebeeld op de voorpagina van de gemeentegids en beloond met een waardebon van € 50,-. De winnaar wordt eind september 2019 bekend gemaakt en krijgt schriftelijk bericht.

Waar moeten foto’s aan voldoen

• Alleen inwoners van de gemeente Grave kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
  • Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden gemaild.
  • Medewerkers van de wekorganisatie CGM zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto’s moeten genomen worden in de gemeente Grave en kenmerkend zijn voor de gemeente Grave.
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • De gemeente kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven etcetera.
  • Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Petra Vermeulen, telefoon 0486-477277.