Gemeentelijke informatiepagina voortaan in Arena Lokaal

Publicatiedatum: Maandag 6 januari 2020

De gemeentelijke informatiepagina verhuist met ingang van 2020 van De Maasdriehoek naar Arena Lokaal. Dat heeft te maken met veranderingen en vormen van samenwerking bij de uitgeverijen van deze huis aan huisbladen. Deze veranderingen hebben tot gevolg dat De Maasdriehoek niet meer verschijnt in de gemeente Grave. Dat betekent – nadat eerder in 2019 de Graafsche Courant ophield te bestaan – dat Arena Lokaal feitelijk het enige huis aan huisblad is dat in de gehele gemeente Grave wordt bezorgd.

De gemeentelijke informatiepagina verschijnt vanaf heden iedere week in Arena Lokaal. Arena Lokaal wordt verspreid in alle vier de kernen en op alle adressen in de gemeente Grave, tenzij bewoners met een sticker op de brievenbus hebben aangegeven geen huis aan huisblad te willen ontvangen.

Arena Lokaal wordt wekelijks op zaterdag verspreid met een uitloop naar de zondag.

Bezorgklachten

Heeft u geen Arena Lokaal ontvangen, dan kunt u een bezorgklacht indienen. Gebruik hiervoor het speciale bezorgklachtenformulier: https://www.arenalokaal.nl/bezorging. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de verspreidorganisatie: Axender in Cuijk, 0485-319050.