Gemeentepagina’s verhuizen naar De Maasdriehoek

Publicatiedatum: Vrijdag 27 september 2019

Deze gemeentepagina’s, van Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert, verhuizen per 1 oktober 2019 naar De Maasdriehoek, editie Cuijk. Tot nu toe verschenen deze gemeentepagina’s in respectievelijk het Cuijks Weekblad, de Graafsche Courant en de Koerier Mill. Deze titels zijn echter door uitgeverij De Persgroep verkocht aan uitgeverij Talvi, de uitgever die De Maasdriehoek uitbrengt. De drie titels worden niet voortgezet, sommige rubrieken, zoals de gemeentepagina’s, worden echter wel voortaan gepubliceerd in De Maasdriehoek.

Na 1 januari 2020 wordt de situatie wellicht weer anders. Dan loopt de contractperiode af die de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert hadden met de Persgroep. De contractafspraken zijn nu tot 1 januari 2019 overgenomen door uitgeverij Talvi. Hoe verder te gaan na 1 januari 2020 wordt nog bekeken.

De Maasdriehoek wordt bezorgd op alle huisadressen in de drie gemeenten. Heeft u de krant niet ontvangen? Bel niet met de gemeente maar met de bezorgservice, telefoon 0413-745983 of mail naar bezorging@uitgeverij-talvi.nl. U kunt ook het formulier invullen op www.kliknieuws.nl