Inwonersraadpleging

Publicatiedatum: Woensdag 24 februari 2021

Logo Inwonersraadpleging Grave

Op 18 februari 2020 heeft de gemeenteraad van de gemeente Grave besloten een inwonersraadpleging te houden over de bestuurlijke toekomst. Deze inwonersraadpleging zal plaatsvinden gelijktijdig met de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 17 maart 2021. Door uw stem uit te brengen krijgt de gemeenteraad een beeld van uw wensen over de toekomst van de gemeente Grave.

Vraagstelling

Tijdens de inwonersraadpleging wordt het volgende aan u voorgelegd.

Bent u voor het behoud van de gemeente Grave

O Ja

O Nee

Meer informatie

Misschien heeft u uw keuze hierin al gemaakt. Ik kan me echter ook goed voorstellen dat u nog behoefte heeft aan aanvullende informatie voor het maken van uw afweging. De komende tijd gaan we u hier in voorzien. Onder andere via deze gemeentepagina maar ook via onze pagina Inwonersraadpleging en de social media. Daarnaast kunt u zich natuurlijk laten informeren door de verschillende politieke partijen in onze gemeente. Praktische informatie vindt u ook in de brief die u ontvangt (of inmiddels ontvangen heeft) bij de stempas.

Het is belangrijk dat u uw kans grijpt om uw stem te laten horen. Laat u informeren, leg uw oor te luisteren en kom stemmen!