Maak kennis met Grave Promotie

Publicatiedatum: Vrijdag 13 september 2019

Informatieavond over positionering en promotie gemeente Grave

Grave wil zich profileren en haar aantrekkingskracht vergroten door zich te onderscheiden. Wethouder Rick Joosten, gemeente Grave: “De stad streeft naar een grotere bekendheid en wil daarmee meer bezoekers en klanten trekken, die meer besteden. Wij zijn blij dat Grave Promotie zich als nieuwe stichting bezig gaat houden met het vermarkten van Grave en haar kerkdorpen.”

Grave Promotie

Toerisme heeft de kans om een belangrijkere economische pijler te worden in Grave. Het draagt bij aan de leefbaarheid en zorgt voor werkgelegenheid. Met Grave Promotie wordt beoogd Grave beter en eenduidiger op de kaart te zetten. Dit in georganiseerde vorm en met een gestructureerde, efficiënte samenwerking.

Informatieavond

Graag nodigen wij u uit om op woensdagavond 2 oktober 2019 aanwezig te zijn in Catharinahof voor de officiële presentatie van de nieuwe stichting GravePromotie. U bent welkom vanaf 20.00 uur, de kick-off start om 20.30 uur. GravePromotie is een club mensen bestaande uit creatievelingen, verbinders en personen die schakelen met en binnen de gemeente met als doel Grave de komende jaren op een goede manier te positioneren en ondersteuning te bieden aan al hetgeen er door fantastische vrijwilligers, bedrijven en andere organisaties al georganiseerd wordt. De groep die bezig is met Grave Promotie zal tijdens deze avond toelichting geven op hun doel en werkzaamheden.

Aanmelden

Alle betrokkenen bij toeristische, culturele en promotionele activiteiten in de gemeente Grave zijn van harte welkom om aanwezig te zijn. Aanmelden voor deze avond doet u via info@gravepromotie.nl.

Informatie

Meer informatie over activiteiten in Grave vindt u op www.beleefhistorischgrave.nl.

Graag tot ziens op 2 oktober.