Nieuwe website Brabant Woont Slim

Publicatiedatum: Maandag 8 juni 2020

Het energieloket Brabant Woont Slim heeft een nieuwe website. De website helpt u, als inwoner van gemeente Grave, met alle vragen die u hebt omtrent het verduurzamen van uw woning. Met deze hulp woont u niet alleen comfortabeler maar bespaart u jaarlijks geld op de energierekening. De nieuwe website is moderner, overzichtelijker en speelt nog beter in op uw persoonlijke hulpvraag.

Wie is Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim komt voort uit het Energieakkoord van 2013 en is sindsdien het energieloket voor de inwoners van 14 gemeenten in Noordoost Brabant. Het energieloket biedt op een laagdrempelige en onafhankelijke manier advies, hulp en begeleiding aan, zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn huis te verduurzamen. Grote of kleine maatregelen: u kiest, onze adviseurs begeleiden. Door middel van subsidies hoeft dat niet duur te zijn.

Wat is anders

Zoals altijd kunt u op www.brabantwoontslim.nl terecht voor uw hulpvraag over het verduurzamen van uw huis. Als nieuw onderdeel maken we inzichtelijk welke lokale partijen actief zijn in uw gemeente of regio. Hierdoor versimpelen we voor u de zoektocht naar een geschikte uitvoerder en weet u bij welke partij u terecht kan voor bijvoorbeeld een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen.

Op de nieuwe website van Brabant Woont Slim hebben we bovendien meer oog voor kleine maatregelen die u kan treffen om uw huis te verduurzamen. Zo kan iedereen stappen zetten. Houd onze sociale kanalen en website in de gaten voor de komende acties waar u als inwoner van gemeente Grave gebruik van kan maken!

Contact

Hebt u vragen over het verduurzamen van uw huis, bent u benieuwd welke subsidies er allemaal zijn of bent u op zoek naar inspiratie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. U kunt Brabant Woont Slim ook altijd mailen via info@brabantwoontslim.nl