Overlijden (oud) waarnemend burgemeester de heer Hendriksen

Publicatiedatum: Maandag 7 januari 2019

Bedroefd namen wij kennis van het overlijden van de (oud) waarnemend burgemeester van de gemeente Grave, de heer H.J. (Henk) Hendriksen.

De heer Hendriksen was waarnemend burgemeester van de gemeente Grave van 8 april 2002 tot 1 september 2002. In die korte periode liet hij een grote indruk achter onder het toenmalig bestuur, personeel en veel inwoners van de gemeente Grave.

De heer Hendriksen nam zijn waarneming uiterst serieus. Van een ‘op de winkel passen’ was geen sprake. Hij werkte zich snel in in de lopende dossiers en met ervaren hand bekleedde hij het voorzitterschap van gemeenteraad en college. In zijn contacten met inwoners liet hij een oprechte belangstelling voor hen zien.

Wij wensen zijn kinderen en zijn kleinkinderen en verdere familieleden veel sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

Het gemeentebestuur van Grave