Planstudie N321 Cuijk-Grave bijna gereed

Publicatiedatum: Donderdag 29 november 2018

De provincie Noord-Brabant voert een planstudie uit ter voorbereiding op grootschalige onderhoudswerkzaamheden tussen Cuijk en Grave. Er is gekeken naar de inrichting van de weg en de verkeersveiligheid.

Input

De onderzoeken richtten zich onder andere op: archeologie, faunavoorzieningen en veiligheid. Op basis hiervan zijn een aantal oplossingen, maatregelen en kleinere verbeteringen geïnventariseerd die verder worden uitgewerkt. Tevens zijn er in oktober 2018 verkeerstellingen uitgevoerd om de ontwerpen van de kruispunten te verbeteren. Dit is een zorgvuldig proces waarmee de nodige tijd is gemoeid.

Inloopavond

Wilt u weten wat de resultaten zijn? Dan bent u van harte welkom tijdens de inloopavond op maandag 7 januari 2019, tussen 17.00 uur en 20.00 uur.
Plaats: Gebouw Visio Onderwijs aan de Jan van Cuykdijk 1 te Grave. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt contact opnemen met de provincie via telefoon 073–6812812. Of maak gebruik van het contactformulier. Dit formulier kunt u vinden op www.brabant.nl. Zoek daar op trefwoord ‘N321’ en u komt bij het artikel ‘Planstudie N321 Cuijk-Grave bijna gereed’. Onderaan dat artikel vindt u een digitaal contactformulier.