Reisbegeleiders voor leerlingen met een plusje

Publicatiedatum: Woensdag 8 januari 2020

Reisbegeleiders voor leerlingen met een plusje in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs.

Jongens en meisjes met een (lichte) beperking moeten vaak wat verder reizen naar hun school voor voortgezet onderwijs. En altijd met die taxi is niet cool. Het liefste doen ze dat natuurlijk zelfstandig met het openbaar vervoer, maar dat moet je dan wel kunnen leren.

Reisbegeleiders

Blink is in samenwerking met de gemeente op zoek naar vier reisbegeleiders voor jeugdigen. Van deze reisbegeleiders wordt verwacht dat ze in april en/of mei op 10 dagen met één van de jongeren meereizen naar school en weer terug en dat zij volgens een bestaand stappenplan hem of haar begeleiden naar zelfstandig reizen. Daarnaast verwachten wij van hen dat ze niet alleen de afspraken na komen, maar ook dat ze goed aan kunnen sluiten bij de mogelijkheden van de leerling en dat ze een directe betrokkenheid voelen.

Vergoeding

Let op: Hier staat en leuke vergoeding tegenover. Het is dus géén vrijwilligerswerk.

Bijbaantje

Misschien een leuk en interessant bijbaantje als je net je eindexamen achter de rug hebt en enige ervaring en interesse hebt in het werken met jongeren? Of als je aan het genieten bent van je pensioen en in je werkleven veel met jongeren hebt gewerkt. Of zomaar wat tijd over hebt en het lijkt je leuk om te doen.

Informatie en aanmelden

Je kunt informatie opvragen of je aanmelden bij Irma Brands, consulent van Blink via 06-24926769 of via i.brands@blinkuit.nl.