Verslag dialoog Centrumondernemers Grave – Gemeente Grave

Publicatiedatum: Woensdag 23 januari 2019

De gemeente Grave vindt het belangrijk dat het vestigingsklimaat voor de ondernemers in de gemeente wordt verbeterd, de werkgelegenheid blijft behouden en deze, waar mogelijk, wordt vergroot. De binnenstad van Grave speelt daarin, als belangrijkste winkelgebied in de gemeente, een prominente rol. Deze wil men verder versterken. De gemeente is daarom met de ondernemers in gesprek gegaan om te bekijken op welke wijze de retail en de vesting het beste met elkaar kunnen worden verbonden. Op 26 november 2018 vond een eerste bijeenkomst plaats.

Van deze avond is een verslag gemaakt waarin met name de punten zijn opgenomen die door ondernemers naar voren zijn gebracht. Lees hier het verslag van deze avond.