Nieuws

Voorkom een woninginbraak

Publicatiedatum: Vrijdag 28 februari 2020

In de afgelopen maanden hebben er weer een aantal woninginbraken plaatsgevonden in de gemeente. De beste manier om woninginbraak te voorkomen is ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk gelegenheid is om in te breken.

Lees verder

Aanvragen structurele subsidie voor 2021

Publicatiedatum: Vrijdag 28 februari 2020

Lokale verenigingen, instellingen en organisaties die in aanmerking willen komen voor een structurele subsidie, kunnen vanaf 1 maart 2020 een online aanvraag indienen bij de gemeente Grave.

Lees verder

WensAmbulance Brabant

Publicatiedatum: Vrijdag 21 februari 2020

Op donderdagmiddag 19 maart 2020 organiseert Centrum Mantelzorg Land van Cuijk in samenwerking met WensAmbulance Brabant een gratis informatiebijeenkomst bij de Catherinahof in Grave.

Lees verder

Hoorzitting commissie bezwaarschriften 4 maart 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 21 februari 2020

Op 4 maart 2020 houdt de gezamenlijke commissie bezwaarschriften van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert een openbare hoorzitting.

Lees verder

Spreekuren wethouder Peters vervallen

Publicatiedatum: Donderdag 20 februari 2020

de spreekuren van wethouder Peters vervallen. Het eerstvolgende spreekuur stond gepland op 28 februari 2020. Dat gaat dus niet meer door.

Lees verder

WOZ-bezwaar laten indienen door WOZ-bureau? Neem eerst met ons contact op

Publicatiedatum: Maandag 17 februari 2020

Rond deze tijd gaan weer allerlei bureaus adverteren; “WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!" U heeft dat vast wel eens ergens gelezen. Diverse bureaus, maar ook sommige makelaars, verleiden u met ‘gratis’ rechtsbijstand. Want niemand wil te veel belasting betalen. Dat is logisch. Daarom wordt ‘gratis’ bezwaar maken tegen de WOZ-waarde aangeboden. Het klinkt mooi, maar hoe werkt het eigenlijk? En is het wel gratis?

Lees verder

Help mee met de Landelijke Opschoondag op 21 maart 2020

Publicatiedatum: Donderdag 13 februari 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt.

Lees verder

Vrijwilligerswerk van grote waarde in onze samenleving

Publicatiedatum: Woensdag 12 februari 2020

Vrijwilligers vormen de smeerolie van onze samenleving. Overal dragen vrijwilligers hun belangeloze steentje bij. Ook in de gemeente Grave.

Lees verder

Maandag 9 maart 2020 Café Brein

Publicatiedatum: Woensdag 12 februari 2020

Maandag 9 maart 2020 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk.

Lees verder

Glasvezel

Publicatiedatum: Woensdag 12 februari 2020

Al enige weken is er gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. In opdracht van E-Fiber (netwerkeigenaar) gaat aannemer SPIE elk huis in de gemeente voorzien van een aansluiting.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.