Nieuws

Aangepaste openingstijden in verband met de feestdagen

Publicatiedatum: Dinsdag 10 december 2019

Overzicht van de gewijzigde openingstijden van het stadhuis, het kantoor van Uitvoering Sociaal Domein en de gemeentewerf. Dit geldt ook voor de telefonische bereikbaarheid.

Lees verder

Grave Doneert én pakt uit op 20 december

Publicatiedatum: Dinsdag 10 december 2019

Het programma rondom Serious Request in Grave is bekend.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen voor 3FM Serious Request 2019 in Grave

Publicatiedatum: Dinsdag 10 december 2019

In de nacht van vrijdag 20 naar zaterdag 21 december 2019 komt 3FM Serious Request-the Lifeline naar Grave. Naar verwachting rond 02.00 uur vindt de wisseling van wandelaars en Dj’s plaats (van de 10de naar de 11de etappe).

Lees verder

Eerste glasvezelkabel wordt gelegd in Grave

Publicatiedatum: Maandag 9 december 2019

Het gaat hard in het Land van Cuijk met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Alle adressen in de gemeente Sint Anthonis en gemeente Boxmeer zijn inmiddels aangesloten op het netwerk en de aanleg in Cuijk is in volle gang. In december gaat ook de eerste glasvezelkabel in de gemeente Grave in de grond. In de zomer van 2020 zijn ook alle adressen in de gemeente Grave aangesloten.

Lees verder

Feestdagen extra feestelijk zonder inbraak

Publicatiedatum: Maandag 9 december 2019

Tijdens de feestdagen, Kerst en Oud & Nieuw, wordt extra veel ingebroken. In sommige wijken zelfs wel 40% meer dan in de week voor de feestdagen. Het is lang donker en veel mensen zijn langere tijd (zichtbaar) niet thuis, waardoor inbrekers veel gelegenheid hebben om hun gang te gaan.

Lees verder

Studenten van ROC de Leijgraaf krijgen rondleiding bij Airport Weeze

Publicatiedatum: Vrijdag 6 december 2019

Dinsdag 26 november 2019 ontving Aiport Weeze een groep Travel & Leisure studenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk. De studenten kregen een rondleiding door ontvangsthal, de check-in balies, de douane en de conferentie ruimtes.

Lees verder

Rondom de kerstdagen valt de Afvalkalender 2020 op uw deurmat

Publicatiedatum: Vrijdag 6 december 2019

De Afvalkalender 2020 valt rondom de kerstdagen in de brievenbus. Heeft u aan het einde van dit jaar geen papieren Afvalkalender ontvangen dan kunt u die vanaf 1 januari 2020 alsnog aanvragen via onze website.

Lees verder

U meldt nooit te snel!

Publicatiedatum: Dinsdag 3 december 2019

De helft van de inwoners heeft wel eens te maken gehad met een verdachte situatie. De meeste inwoners maken hier een melding van, meestal bij de politie, maar minstens een derde doet dit niet. Hoe komt dit?

Lees verder

Koninklijke onderscheidingen voor de brandweer Post Grave

Publicatiedatum: Vrijdag 29 november 2019

Op zaterdag 30 november 2019 heeft burgemeester Roolvink bij de Jubilarissenavond van de brandweer Post Grave Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan de brandweermannen die meer dan 20 jaar in dienst zijn.

Lees verder

Seizoensinzameling van gft-afval in 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 29 november 2019

Vanaf 1 januari 2020 gaan we gft-afval inzamelen, afgestemd op het seizoen. Dat betekent dat we uw gft-container in de koudere wintermaanden januari, februari en maart en november en december eens per twee weken legen. In de maanden april t/m oktober wordt de container wekelijks geleegd.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.