Nieuws

Motiemarkt: Breng uw idee voor de gemeente Grave tot leven

Publicatiedatum: Dinsdag 2 juli 2019

Heeft u een idee over hoe het anders kan in de gemeente Grave? Een idee om de gemeente nóg beter, aantrekkelijker, veiliger of socialer te maken? Kom dan op woensdagavond 25 september 2019 naar het stadhuis en presenteer uw idee aan de politiek tijdens de motiemarkt.

Lees verder

Inzamelactie taxussnoeisel eindigt 23 augustus 2019

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

De jaarlijkse inzamelactie van taxussnoeisel door Stichting Taxus Taxi eindigt op 23 augustus 2019. Na die datum neemt de hoeveelheid werkzame basisgrondstof in de taxusnaalden, waarmee chemotherapieën worden gemaakt, af. Dat betekent dat u uw taxussnoeisel t/m donderdag 22 augustus 2019 aan kunt melden.

Lees verder

Indië-herdenking in Grave, speech burgemeester Roolvink

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

Op woensdag 14 augustus 2019 organiseerde het Platform Indië-herdenking in Grave de beëindiging van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië, 74 jaar geleden. De herdenking werd door de gemeente Grave ondersteund.

Lees verder

Proefsleuven voormalig Visioterrein

Publicatiedatum: Woensdag 14 augustus 2019

Onderzoek naar archeologische waarden.

Lees verder

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Grave

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Grave ontvangen volgende week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. Sjors Sportief/Creatief is een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

Lees verder

Weer naar school

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Het waren zes heerlijke, warme vakantieweken. Volgende week gaat de Brabantse jeugd weer naar school. Dan is het weer oppassen geblazen in het verkeer!

Lees verder

Bekendmaking woningsluiting

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

In de woning aan de Burgemeester Raijmakerslaan 204 te Grave zijn voorwerpen en materialen ten behoeve van een professionele bedrijfsmatige hennepkwekerij geconstateerd. Het pand is gesloten op maandag 12 augustus 2019 voor een periode van drie maanden.

Lees verder

WhatsApp Buurtpreventie

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Kom zelf in actie om de veiligheid in uw buurt te vergroten! Dit kan bijvoorbeeld door het oprichten van een Buurtpreventie WhatsApp-groep.

Lees verder

Uitnodiging Indië-herdenking in Grave

Publicatiedatum: Vrijdag 2 augustus 2019

Het Platform Indië-herdenking in Grave organiseert op woensdag 14 augustus 2019 een herdenking ter gelegenheid van de beëindiging van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië, 74 jaar geleden. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.