Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Woensdag 24 februari 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Inwonersraadpleging

Publicatiedatum: Woensdag 24 februari 2021

Op 18 februari 2020 heeft de gemeenteraad van de gemeente Grave besloten een inwonersraadpleging te houden over de bestuurlijke toekomst. Deze inwonersraadpleging zal plaatsvinden gelijktijdig met de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 17 maart 2021.

Lees verder

Café Brein Land van Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 22 februari 2021

Op maandag 15 maart 2021 is er weer een (online) bijeenkomst van Café Brein. Café Brein is een trefpunt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals.

Lees verder

Maak gebruik van de Stimuleringsregeling Landschap

Publicatiedatum: Donderdag 18 februari 2021

Bent u agrariër of grondeigenaar in het buitengebied? En gebruikt u deze grond al zes jaar of langer? Dan kunt u tot €25.000.-, aanvragen als vergoeding voor de aanleg en het beheer van landschapselementen!

Lees verder

Aanleg regenwaterriool en herinrichting

Publicatiedatum: Woensdag 17 februari 2021

BAM Infra gaat vanaf 22 februari 2021 diverse voorbereidende werkzaamheden verrichtten voor de herinrichting. Denk hierbij aan het plaatsen van keten en het kappen van ‘vergunningsvrije bomen’.

Lees verder

Voortzetting toeristische campagne Land van Cuijk

Publicatiedatum: Zaterdag 13 februari 2021

De gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis investeren samen € 50.000 in extra promotie van het Land van Cuijk als aantrekkelijke vakantiebestemming.

Lees verder

Vanaf maandag 15 februari weer zoveel als mogelijk inzameling afvalzakken, gft-container nog niet

Publicatiedatum: Vrijdag 12 februari 2021

Vanaf maandag 15 februari 2021 zamelen we weer zoveel als mogelijk huis-aan-huis de afvalzakken in volgens de afvalkalender. Dit geldt dus voor de plastic zakken en blauwe tariefzakken. De gft-container zamelen we niet in.

Lees verder

Inwonersraadpleging bestuurlijke toekomst gemeente Grave: Stemmen bij volmacht

Publicatiedatum: Donderdag 11 februari 2021

Bij de aanstaande inwonersraadpleging over de bestuurlijke toekomst gemeente Grave op woensdag 17 maart 2021 is het toegestaan om bij volmacht te stemmen.

Lees verder

Samen Op Maat: Nieuwe werkwijze voor bewindvoerders en gemeenten

Publicatiedatum: Woensdag 10 februari 2021

Meet het convenant ‘Samen Op Maat’ start een nieuwe werkwijze waarbij bewindvoerders en hun klanten eerst in gesprek gaan met de gemeente om te bepalen of bewindstelling de best passende hulp is.

Lees verder

Zet uw inzamelmiddel voor 07.00 uur aan straat

Publicatiedatum: Vrijdag 5 februari 2021

We merken dat sommige inwoners te laat hun inzamelmiddel aan straat zetten. Daardoor kan het voorkomen dat we het inzamelmiddel die dag niet meer kunnen ophalen. Zet dus de gft-container, de plastic zak en de blauwe tariefzak voor 07.00 uur op de inzameldag aan de weg.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.