Nieuws

Stemmen met een visuele beperking

Publicatiedatum: Maandag 13 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement. Hebt u een visuele beperking? In Grave, in stembureau Catharinahof kunt u zelfstandig stemmen met behulp van een mal en audio-ondersteuning.

Lees verder

Wat mag er wel en niet bij het plastic

Publicatiedatum: Maandag 13 mei 2019

Een veel gestelde vraag: Wat mag er wel en niet in de zak bij het plastic verpakkingsafval, het blik (metalen verpakkingen) en de drankkartons, ofwel PMD? Vaak staat het icoontje van de “Plastic Hero” op de verpakking om aan te geven dat het bij het PMD hoort. Een ezelsbruggetje: Het gaat om verpakkingen van levensmiddelen.

Lees verder

Ogen en oren van Brabant, samen tegen drugscriminaliteit

Publicatiedatum: Maandag 13 mei 2019

Meld het als u iets verdachts ziet of ruikt.

Lees verder

Expeditie Zuiderwaterlinie

Publicatiedatum: Vrijdag 10 mei 2019

Wandel en feest mee tijdens de ‘Brabantse elfstedentocht’. Laat je van 19 tot en met 29 juni 2019 meevoeren van Bergen op Zoom naar Grave, langs elf vestingsteden en hun ommelanden.

Lees verder

Verkiezing Europees Parlement donderdag 23 mei 2019, Hoe en waar kan ik stemmen?

Publicatiedatum: Vrijdag 10 mei 2019

Donderdag 23 mei 2019 worden de verkiezingen gehouden voor de leden van het Europees Parlement. Lees hier hoe en waar u kunt stemmen.

Lees verder

N324 weer open. Dank voor uw begrip

Publicatiedatum: Dinsdag 7 mei 2019

De werkzaamheden aan de provinciale weg N324 zijn afgerond. Inmiddels kan het verkeer weer haar normale route volgen. Dat betekent dat ook aan de overlast een einde is gekomen.

Lees verder

Speech ter gelegenheid van de Nationale Dodenherdenking te Grave

Publicatiedatum: Zaterdag 4 mei 2019

Door burgemeester Roolvink, d.d. 4 mei 2019

Lees verder

Campagne om dumpen van asbest te stoppen

Publicatiedatum: Donderdag 2 mei 2019

Asbest hoort in de milieustraat, niet in de Brabantse natuur. Met deze boodschap is de provincie een campagne gestart om het dumpen van asbest te stoppen. Niet alleen omdat het de natuur ontsiert, maar ook omdat het gevaarlijk kan zijn en het heel duur is om de asbestdumpingen op te ruimen.

Lees verder

Lintjesregen vrijdag 26 april 2019

Publicatiedatum: Vrijdag 26 april 2019

Negen Koninklijke Onderscheidingen in Grave. Vrijdag 26 april 2019 ging burgemeester Roolvink ’s morgens om 08.30 uur op stap om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken, samen met de overige collegeleden.

Lees verder

Help het lokale goede doel

Publicatiedatum: Vrijdag 26 april 2019

Verzin een inzamelactie voor elektrische apparaten en lampen en lever ze in op de milieustraat. De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen worden door Wecycle beloond met een sponsorcheque van €1.000,- voor een lokaal goed doel.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.