Nieuws

Mevrouw Annie Litjes ontvangt Koninklijke onderscheiding

Publicatiedatum: Donderdag 16 mei 2019

Op woensdag 15 mei 2019 heeft mevrouw Litjes uit handen van burgemeester Roolvink een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Dit gebeurde tijdens de receptie ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Senioren KBO Grave.

Lees verder

Vernieuwde slimme N324 Oss-Grave feestelijk heropend

Publicatiedatum: Woensdag 15 mei 2019

Na een grondige reconstructie is de N324 tussen Oss en Grave officieel heropend. De weg is opnieuw ingericht, zodat de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid beter zijn.

Lees verder

Expeditie Zuiderwaterlinie

Publicatiedatum: Vrijdag 10 mei 2019

Wandel en feest mee tijdens de ‘Brabantse elfstedentocht’. Laat je van 19 tot en met 29 juni 2019 meevoeren van Bergen op Zoom naar Grave, langs elf vestingsteden en hun ommelanden.

Lees verder

Sympany haalt textiel aan huis op

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Binnenkort haalt Sympany gratis textiel aan huis op. De exacte datum staat op de speciale zakken die u binnenkort in uw brievenbus krijgt. Zet de speciale zak op de aangegeven datum duidelijk zichtbaar aan de straat. Sympany komt deze dan ophalen.

Lees verder

Natuurvriendelijke herinrichting Maasoever bij Grave en monding Gasseltse Loop

Publicatiedatum: Vrijdag 5 april 2019

In de periode maart-november werkt aannemer Martens en Van Oord in opdracht van Rijkswaterstaat aan het natuurvriendelijk maken van in totaal 10 km Maasoever tussen Kessel en Alphen.

Lees verder

Subsidiemogelijkheid projecten "75 Jaar Vrijheid"

Publicatiedatum: Donderdag 21 februari 2019

Voor activiteiten die in het kader van “75 jaar vrijheid” worden georganiseerd en waarbij een Duitse deelname uit het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal is betrokken, kunnen aanspraak maken op deze subsidieregeling.

Lees verder

Inzamelen kerstbomen op zaterdag 12 januari 2019

Publicatiedatum: Maandag 17 december 2018

Op zaterdag 12 januari 2019 mag u uw kerstboom aan de straat zetten. Er wordt een aparte ronde gereden voor deze inzameling.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.