Nieuws

Help, mijn gft-container stinkt

Publicatiedatum: Donderdag 29 augustus 2019

Bij warm weer is de kans groot dat het afval in uw gft-container gaat stinken. Er zijn een paar handige tips die nare luchtjes en ongedierte, zoals maden, voorkomen!

Lees verder

Wie worden Keukenbazen 2019 en SmaakBurgemeester van Nederland

Publicatiedatum: Maandag 26 augustus 2019

De Keukenbazen Battle, de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit Noordoost Brabant, is gestart. Teams van 2 of 3 kinderen kunnen zich met hun lekkere en gezonde gerecht aanmelden via www.keukenbazen.nl. Rabobank, Koning Willem I College, Sligro, HAS Hogeschool en Langenhuijsen Catering zijn de gewaardeerde partners van de wedstrijd. De finaledagen zijn tijdens Dutch Food Week, op 5 en 9 oktober 2019.

Lees verder

Indië-herdenking in Grave, speech burgemeester Roolvink

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

Op woensdag 14 augustus 2019 organiseerde het Platform Indië-herdenking in Grave de beëindiging van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië, 74 jaar geleden. De herdenking werd door de gemeente Grave ondersteund.

Lees verder

Proefsleuven voormalig Visioterrein

Publicatiedatum: Woensdag 14 augustus 2019

Onderzoek naar archeologische waarden.

Lees verder

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Grave

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Grave ontvangen volgende week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. Sjors Sportief/Creatief is een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

Lees verder

Weer naar school

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Het waren zes heerlijke, warme vakantieweken. Volgende week gaat de Brabantse jeugd weer naar school. Dan is het weer oppassen geblazen in het verkeer!

Lees verder

Bekendmaking woningsluiting

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

In de woning aan de Burgemeester Raijmakerslaan 204 te Grave zijn voorwerpen en materialen ten behoeve van een professionele bedrijfsmatige hennepkwekerij geconstateerd. Het pand is gesloten op maandag 12 augustus 2019 voor een periode van drie maanden.

Lees verder

Veteranendag in Grave op zaterdag 22 juni 2019

Publicatiedatum: Maandag 24 juni 2019

Foto genomen tijdens de Veteranendag op 22 juni 2019 in Grave.

Lees verder

Sympany haalt textiel aan huis op

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Binnenkort haalt Sympany gratis textiel aan huis op. De exacte datum staat op de speciale zakken die u binnenkort in uw brievenbus krijgt. Zet de speciale zak op de aangegeven datum duidelijk zichtbaar aan de straat. Sympany komt deze dan ophalen.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.