Nieuws

Bouw 41 huurappartementen centrum Grave gestart

Publicatiedatum: Vrijdag 21 mei 2021

In opdracht van Mooiland is Ballast Nedam Zuid gestart met de bouw van 41 sociale en duurzame huurappartementen aan de Maas en in het centrum van Grave. In klein gezelschap werd op dinsdag 18 mei jl. de officiële start bouw verricht.

Lees verder

Statement voorzitters Brabantse Veiligheidsregio's

Publicatiedatum: Donderdag 20 mei 2021

Statement van de voorzitters van de Brabantse Veiligheidsregio's over de nieuwste versoepelingen die op 19 mei 2020 zijn ingegaan.

Lees verder

Breng tijdig uw reisdocumenten op orde

Publicatiedatum: Woensdag 19 mei 2021

De coronamaatregelen worden langzaam maar zeker versoepeld. Daarmee nemen ook de mogelijkheden om weer naar het buitenland te reizen toe. Bent u van plan om een reis naar het buitenland te maken? Controleer dan tijdig uw reisdocumenten.

Lees verder

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Publicatiedatum: Woensdag 19 mei 2021

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!

Lees verder

Bestrijding eikenprocessierups

Publicatiedatum: Dinsdag 18 mei 2021

Een dezer dagen, zodra het weer het toelaat, beginnen de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups.

Lees verder

Vliegbasis Volkel neemt QRA-taak over

Publicatiedatum: Dinsdag 18 mei 2021

Vanaf donderdag 20 mei tot en met donderdag 16 september 2021 neemt vliegbasis Volkel de taak voor de bescherming van het luchtruim van Nederland, België en Luxemburg over. Deze taak wordt gezamenlijk en afwisselend uitgevoerd door Nederland en België.

Lees verder

Binnenkort kan de mantelzorgwaardering weer aangevraagd worden

Publicatiedatum: Vrijdag 14 mei 2021

De vijf gemeenten in het Land van Cuijk verstrekken jaarlijks een waardering aan mantelzorgers. Aanvragen kan van 1 juni tot 15 december 2021.

Lees verder

Bestrijding eikenprocessierups

Publicatiedatum: Woensdag 12 mei 2021

Op 15 mei 2021 beginnen de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups. Preventief wil zeggen dat we de rups al bestrijden voordat deze volwassen kan worden.

Lees verder

Veteranendag Grave 2021 afgelast

Publicatiedatum: Dinsdag 11 mei 2021

In verband met de coronacrisis heeft het college van burgemeester en wethouders van Grave besloten de Veteranendag Grave 2021 af te gelasten. Hoewel de ernst van de coronacrisis in ons land iets lijkt af te nemen en de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, vindt het college het toch niet verstandig om een dergelijke dag te organiseren.

Lees verder

Samen bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Het is belangrijk dat elk dorp in de nieuwe gemeente Land van Cuijk tot zijn recht komt. Daarom zijn we druk bezig met voorbereidingen, zoals een KernenCV voor elk dorp en een beschrijving voor o.a. een goede samenwerking met de gemeente.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Grave in een XML-overzicht.