Sinds 29 maart rijden de buurtbussen weer

Publicatiedatum: Dinsdag 30 maart 2021

Flyer buurtbus grave

Nieuwe buurtbus lijn 568 Wijchen - Grave

Sinds maandag 29 maart 2021 rijden de buurtbussen weer. Door het coronavirus stonden de buurtbussen lang stil. Het was niet veilig. Voor reizigers en chauffeurs werd gezocht naar verbeteringen en die zijn er nu. Er is nu een scherm aangebracht tussen reizigers en chauffeur en er is betere ventilatie. Het goede nieuws is ook dat er een buurtbuslijn is bijgekomen; Lijn 568 Wijchen - Grave.

Vaste dienstregeling

De buurtbussen rijden op alle werkdagen volgens een vaste dienstregeling. U kunt uw reis plannen op www.breng.nl. Bekijk hier de flyer met de dienstregeling (PDF. 210kB). De dienstregeling hangt ook bij de bushaltes. U hoeft niet te reserveren. U reist met uw OV-chipkaart. Een los kaartje kopen kan ook. U moet wel met uw pinpas betalen. De chauffeurs hebben geen contant geld aan boord. En natuurlijk draagt u ook in de buurtbus een mondkapje.

Lijn 568 Wijchen - Grave

Sinds maandag 29 maart 2021 rijdt er ook een buurtbus van Wijchen via Balgoij naar Grave en weer terug. Deze buurtbus, Lijn 568, rijdt op maandag tot en met vrijdag tussen circa 07.00 -18.00 uur eenmaal per uur volgens dienstregeling. Het is openbaar vervoer, iedereen mag er gebruik van maken. Er rijden achtpersoonsbusjes op deze lijn, bestuurd door vrijwilligers van Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen. Reserveren is niet nodig, echter vol is vol. Bij station Wijchen is er aansluiting op de trein van en naar Den Bosch.

Informatie

Kijk voor meer informatie over dienstregelingen, prijzen en dergelijke, op www.breng.nl.

Buurtbus grave