Reconstructie N324; wegafsluitingen

Publicatiedatum: Donderdag 14 februari 2019

Werkzaamheden

De provincie voert een reconstructie uit aan de N324. Het traject loopt van knooppunt Paalgraven bij Ecoduct Maashorst tot aan de brug over de Maas bij Grave. Doel van het project is om de weg opnieuw in te richten zodat de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid verbeteren. Inmiddels zijn de werkzaamheden gevorderd tot in de gemeente Grave. Om het werk veilig en goed uit te kunnen voeren zullen er in de komende periode wegafsluitingen plaatsvinden. 

Lange afsluitingen

Hieronder ziet u kaartjes met daarop de afsluitingen ter hoogte van de gemeente Grave in de verschillende perioden: 

11 maart - 8 april 2019 Rotonde Generaal de Bonsweg - Sint Elisabethstraat
5 april - 8 april 2019 Rotonde Generaal de Bonsweg - Sint Elisabethstraat
8 april - 4 mei 2019 Sint Elisabethstraat - Industriestraat
12 april - 15 april 2019 Kruispunt Stoofweg - Industriestraat en Sint Elisabethstraat
4 - 5 mei 2019 Kruising Trompetterstraat - Brug 

De N324 in Grave wordt (gedeeltelijk) twee keer vier weken afgesloten. Eerder was aangegeven dat de afsluiting twee keer vijf weken zou duren maar men heeft die perioden in weten te korten. De bussen blijven tijdens de afsluitingen hun route gewoon rijden. Zij mogen, net als de nood- en hulpdiensten, als enige door de afgesloten weggedeelten heen.

Korte afsluiting

Los van de hiervoor genoemde, lange afsluitingen vindt ook nog een korte afsluiting plaats:

  • van vrijdag 8 maart 20.00 uur  tot maandag 11 maart 06.00 uur wordt de nieuwe rotonde bij de Generaal de Bonsweg aangesloten op de Bosschebaan en Elftweg. Om dit goed te laten verlopen wordt de weg en de kruising afgesloten.
  • In ditzelfde weekeinde wordt ook de Steegschenhofscheweg afgesloten. Daar wordt nieuw asfalt op de kruising aangebracht.
  • Dat weekeinde wordt de Kranenhofscheweg (bij de voetbalvelden) tijdelijk geopend voor doorgaand verkeer.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met de provincie Noord-Brabant via 073–6812812 of ga naar www.brabant.nl en zoek op ‘N324’. Maak daar gebruik van het contactformulier. U kunt ook mailen naar N324@bam.com.