Uitnodiging dinsdag 30 maart 2021

Publicatiedatum: Zaterdag 27 maart 2021

Burgemeester Roolvink

Beste inwoners,

‘… Het waren acht bijzonder mooie en boeiende jaren. Inspannend ook’.

Afscheid

De heer Roolvink legt zijn ambt als burgemeester van Grave per 1 april 2021 neer. Bij een dergelijk vertrek past een afscheidsreceptie. Echter, we leven in coronatijd en gelet op de voorschriften en aanbevelingen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM is een receptie niet mogelijk.

Digitaal afscheidsprogramma

Toch mag het vertrek van de heer Roolvink niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom bieden wij hem een digitaal, ludiek afscheidsprogramma aan in de vorm van een talkshow. Op dinsdag 30 maart 2021 zullen de burgemeester en zijn echtgenote in het Historisch Stadhuis aanschuiven bij de in Grave en omgeving bekende radio- en televisiepresentatoren Linders & Linders. In de vorm van een talkshow wordt met de burgemeester teruggeblikt op zijn ambtsperiode in Grave.

De ongeveer anderhalf uur durende show wordt afgewisseld met gesprekken met de burgemeester, archiefbeelden, muziek en gasten die live inspreken. De opzet is geheel coronaproof. In de ‘studio’ zelf zijn, behoudens twee technici, alleen het duo Linders & Linders en de burgemeester en zijn echtgenote aanwezig.

Meekijken

Genodigden en insprekers volgen de talkshow live via internet; thuis of vanaf waar dan ook. Kijkt u mee?

  • Datum: dinsdag 30 maart 2021
  • Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur

Live volgen

Kijken kan via de televisie op Streekomroep Omroep Land van Cuijk, of via internet; de website van Omroep Land van Cuijk: www.omroeplvc.nl/tv_livestream/ of via het YouTube kanaal van 0486tv: www.youtube.com/0486tv

Gemeentebestuur van Grave