Laatste kans: Wie geef jij jouw stem?

Publicatiedatum: Dinsdag 23 november 2021

Heb je nog niet gestemd voor de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk? 24 november is de laatste dag dat je je stem kunt uitbrengen op de kandidaat die jou moet vertegenwoordigen in de nieuwe gemeenteraad. Vind je het lastig om te bepalen op wie of welke partij je wilt stemmen? Hier zijn 3 tips om je keuze makkelijker te maken:

Stemwijzer

Door je mening te geven op 30 stellingen ontdek je welke partij bij jou past. Je kunt per stelling zien hoe de 13 partijen hierover denken. Je vindt de stemwijzer op landvancuijk2021.stemwijzer.nl.

Speed-debates

Fotobijschrift: Kijk op onze social mediakanalen de speed-debates, die gepresenteerd worden door de Land van Cuijkse Daniëlle Nederbragt.

Kijk naar de speed-debates op de social mediakanalen van de gemeente Land van Cuijk i.o. In deze video’s van één minuut reageren de partijen steeds in 15 seconden op 6 stellingen. Bijvoorbeeld over duurzaamheid, werkgelegenheid, woningbouw en evenementenbeleid. Je vindt ons op Instagram (@gemeentelvc), Twitter (Gemeente_lvc) en via Facebook en Youtube (Gemeente Land van Cuijk i.o.).

 Verkiezingskrant

Kijk op www.gemeentelandvancuijk.nl/verkiezingen voor meer informatie over de partijen en over het stemmen op zich. Ook vind je hier een digitale versie van de verkiezingskrant, waarin alle dertien partijen zich voorstellen.